------------------------ ------------- Bergerak Bersama Angin: :: Angkara si Pelik dan Lyna
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, July 7, 2011

:: Angkara si Pelik dan Lyna

owkai kali nih syafiqq agak mereng sekejap...
tak tau kenapa memalam nih rerajin pulak nak update blog dan buat entri macam ginih....harhar


first sekali syafiqq nak cerita pasal member sorang nih..nama dia Amirul Shafiq and syafiqq serta rakan sekelas memanggil dia PELIK...haha..aneh bukan?

ceritanya begini...Pelik nih dapat nama pun disebabkan perangai dia yang pelik dan entah lah memang tak dijangkakan gaya serta tutur kata nya...ade jer yang baru-baru akan keluar...kira kalau dengan dia nih memang agak happening...

Ini Dia Si Pelik



and then pasal seorang junior syafiqq nih..."HSSSSS" tarik nafas dulu...OK sebenarnya syafiqq tak pernah pon nampak dia...muka dia pun tak pernah nak tatap...suara pun tak perrnah nak dengar...yang syafiqq tau dia JURUS Diploma Sains Komputer dan dia Part 1...mcm mana tau dia nih siapa adalah dari laman sesawang sosial...FACEBOOK...just memain komen jek...dari situ dia menambah rakan dan menjadi rakan syafiqq...=P

Si Lyna (taken from FB profile)




Si Lyna(nama dalam FB) nih dia asyik bertanya pasal senior kesayangan nya nih..Si Pelik.. tak taulah ape yang diorang dealkan...rasanya ade kat [SinI] kot...tapi yang syafiqq tau Pelik letak gambar jek...cerita disebalik tabir memang tak tahu lah kan...agak horrible jugak lah heh...kalau main skip2 jalan cerita rasanya pasal perjanjian jika Si Lyna terserempak Si Pelik di mana-mana ...harus untuk Si Pelik belanja dia nih makan...sebab apa syafiqq terlibat ,sebab Si Lyna asyik bertanya syafiqq di mana lokasi Si Pelik...itu jek...dan benda nih meleret..=____=

sebab ape update entri yang tak penting nih adalah disebabkan JANJI...syafiqq dah janji nak post entri pasal Si Lyna dan Si Pelik so rasannya ini sudah memadai kot...so Lyna ,Syafiqq dah buat mana yang perlu lah heh...



petihati:: Bagus jugak bila ada junior yang rajin mencari senior,sekurang-kurangnya hidup tidaklah berpuak macam Malaysia Kini,Melayuku.


Share/Bookmark

6 comments:

.che lyna. said...

weee~
TERIMA KASEH senior!
HAHA :DD

Muhammad Syafiqqullah said...

haha..
welcome...

cara mara kan?

.che lyna. said...

HAHA
ape lhaa
mcm maluu pulakk
hoho :p

Muhammad Syafiqqullah said...

haha...
ilek sudah...

sekali sekala junior terkena...=P

AmieRuL ShaFiQ:-) said...

trima kaseh senior!!!

post psl ak..haha!!!

Muhammad Syafiqqullah said...

haha...kau lagi tua dari aku masih tak sedar diri...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...