------------------------ ------------- Bergerak Bersama Angin: :: Ledang Trip
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, November 8, 2010

:: Ledang Trip

Holla dan Selamat Sejahtera kepada semua rakan2 di sana...

haha..lama dah Syafiqq x menaip sepatah dua kata kat blog nih.....



Cuma Syafiqq nak kongsi ckit ngn korang semua aktiviti ku menjelang kertas peperiksaan yang terakhir...
ahh kalau tgk tajuk kat atas mesti da tau kan ape dia yang na dikongsikan..
sebenarnye ni adalah aktiviti yang dirancang oleh sebilangan orang dlam kelas aq iaitu PIAN dan IMRAN...
hehe..diowang ni plan nak bawak satu kelas g mandi manda kat sungai yang berbatu dan cerun ataupon nama lain nyer air terjun..huhahuha!!!
tp disebabkan beberapa perkara iaitu ade dlam 4-5 orang dak pempuan yg x nak g so kitaowang wat keputusan x yah ajak diowang lagi...and maknanyer yg pergi masa tu semua adalah boyz...yeah boyz rulez!!!hahaha....

Kalau ikut perancangan yang sebenar juga kitaowang na ajak lecturer BEL kami iaitu MISS DIANA...huhu..
kami na celeb dia nyer besday...HEPPY BESDAY MISS!!!!......tp apakan daya dia x dapat mengikuti nyer... ye lah maybe dia pon x sempat agaknyer...x leh na wat ape2 lah ..
owh yer kami pergi pon just berlapan..x ramai...sbb ramai yg pilih untuk pulang le rumah sbb ade gap dlam 4 hari sebelom last paper...ape laa gap x sampai seminggu pon na balik!!...x pe lah maybe diowang ade agenda  lain kot...

dr kiri:pian,aku dan hafiz(CR)

dlam perjalanan turun ke bawah


ah-ha yang belakang sekali tu la imran.....






so kami punyer program pon berjalan dan bergerak dlam kumpulan ...iaitu 2 kumpulan(2 kereta laa..)haha...
kami bertolak dlam jam 10 pagi...sampai jer terus mandi manda sehingga jam 2 ptg.....
huhu..papehal itu hanyalah sampingan sblum aq menghadap paper yang terakhir nih....x sabar lak rasanya nak pulang ke rumah...huhu..


oraittlah na gerak dulu sbb ade kerja yang na dilakukan nih...buku assembly languages sdg menunggu tuh untuk di buka..pas ulang kaji ckit ingat nak kemas bilik bersama rummate...argh mesti bosan sbb tgk bilik tu da mcm ape dah...rasa mcm na tinggalkan jek bilik tu tanpa di kemas...ye lah bilik bersih sgt...hahahaha...
paper last ku ialah hari KHAMIS nih...hmm hope dapat jawab segala soalan2 teori tu sbb baca dah la kurang nih..hmm x tau la kondinasi nyer mcm mana nant..GUD LUCK yer dak2 kelas aku....!!!

SEKIAN~~...


Share/Bookmark

10 comments:

Anonymous said...

hmm bes2..

Muhammad Syafiqqullah said...

hmm thanks...
mmg best...
x kan x penah pergi cni kan??
mest pernah kan??

hAziRaH yUs0f@kak yaa said...

..memang best...
..kte p0n ikot same time tue...
..perasan x..??
..hahahaha...
(^0^)???

Anonymous said...

hehe....xpenah pon...kamu tdak mengajak...lalalalaa~~

Muhammad Syafiqqullah said...

kak ya:: haha..x nampak tp dgr suara kot..sbb ade dgr suara mcm orang terjerit2...hahaha...

anonymous:: kalau ajak nant x mo ikot..so x yah la ajak sbb da tau x kan ikot...hahaha

Muhammad Syafiqqullah said...
This comment has been removed by the author.
abby zailan said...

waaa pasni kne pki scrub la...nk memutihkan kembali kulit huahuahua

Muhammad Syafiqqullah said...

haha.. x perlu ape2 produk...janji hati suci(ye ye jek nih..)

hAziRaH yUs0f@kak yaa said...

..erm...yela tue...
..dh hbis exam kn..???
..hepi holiday...
(*-*)v

Muhammad Syafiqqullah said...

hehe..terima kasih zira...cuti2 dok rumah..haha.~~(^__^)~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...