------------------------ ------------- Bergerak Bersama Angin: :: Hampir Sedikit Sahaja Lagi...
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, November 5, 2010

:: Hampir Sedikit Sahaja Lagi...

Salam Sejahtera kepada semua rakan2 di luar sana..

Ape kene mengena tajuk dengan apa yang bakal aku taip?
haha...maknanyer x lama lagi minggu peperiksaan ku hampir habis...x sabar2 rasanyer.....tp fokus masih ade beb!!!chaiyok3.......!!!!

Hari ni rasa mcm pendek sangat masa..tak taulah kenapa..maybe sbb bangun lewat kot...haha..
ye lah banyak masa terluang disebabkan oleh tidur...
hmm..ape yang menarik hari nih?...
owh yer selain bersenang lenang di dlam bilik,persediaan untuk kertas selepas ni x dilupakan juga...
haha...bersenang sbb  DUA  kertas MATH yang agak pecah kepala da lepas..cuma risaukan keputusan..huhu..
sekarang kene lah bersedia untuk subjek teras untuk COURSE aq nih....
 CSC138 dan juga CSC159...
hoho..dua2 subjek ni mmg memerlukan kerajinan untuk mentelaah buku-buku...dan yang penting sekali kurang pengiraan(x macam math la...)
satu subjek berkenaan programming dan yang satu lagi ttg software dan networking serta assembly languages...
haa...yang satu ni agak pening sbb menggunakan kepakaran mengingat yang kuat..ye lah banyak teori yang akan ditanye nant....
tp ape2 hal aq lebih fokus untuk programming tu sbb nak target A dlam subjek nih.....InsyaAllah...
yang satu lagi aku akan cuba buat nota2 kecil supaya mudah untuk mengingat..
ape laa da dekat baru na wat mcm2....ish3...
mintak2 lah masa hari peperiksaan aku berada
dalam kondinasi yang baik.....
risau gak akhir2 ni sbb ramai rakan2 yang tak sihat ketika na amek kertas periksa...
mcm sorang kawanku tak pasal2 kene repaeat DUA PAPER sem depan...!!
kesian kan dia,..
x per DAYAT ko leh buat untuk DUA PAPER yang terakhir ni....
i support u from the backbone..HAHAHAHA
assembly language tp bukan buku ni aq guna

That's it for today....See u next time...


Share/Bookmark

4 comments:

Anonymous said...

saba ye...we can do it!!

Muhammad Syafiqqullah said...

huhu..terima kasih kerana bg sokongan moral....

abby zailan said...

waa saba sket je lg ni hahaha
ckp kat dayat..chaiyok!!!

Muhammad Syafiqqullah said...

haha...mmg tgh bersabar lah ni..
orait nant saya ckapkan ngan dyer....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...