------------------------ ------------- Bergerak Bersama Angin: ::BerSabtuLah~~~
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, October 30, 2010

::BerSabtuLah~~~

hye hye hye....
haha...hari ni syafiqq rasa mcam pelik dan aneh la pulak(@.@)!
nape ek?huhu...
sbb hari ni bukak lappy cuma na ngadap bende nih jek...
kebiasaan nyer bukak untuk main game,movie atau wat bende bukan2....
hmmm..aktiviti hari nih bukak buku Calculus bersama2 rakan ku Syukry Ismail dan Hafizuddin(CR)...
adalah start dr lepas zuhur smpai jam 6 ptg td...
naseb baik la td ulang kaji bersama budak DL, so xder masalah la kalau setakat soalan yang aq x paham leh la rujuk kat bdk sorang nih...
rasa mcm jatuh hati lak dgn subjek tp nak wat cammana dah lambat lah...
tgl beberapa hari jek lg paper calculus ni nak kene hadap..
papehal bende yang aq na ucapkan ialah
  SEMOGA BERJAYA !!! 
kepada rakan-rakan kelas
CSD2S1.

sekarang ingat na release kan fikiran nih dgn berFutsal jap...
dapat lah berpeluh sedikit..


Cuma dalam fikiran sekarang nih tgh musykil ..
kenape sesetengah rakan susah nak berkongsi kan diowang nyer pendapat...
ye lah kalau maalah family tu maybe mmg x berhak na dgr lah..
tp kalau setakat prob antara member pon nak jadi isu yg berjela-jela dan x nak dikongsi plak tu...
aq bukannyer orang yang suka sgt dgr masalah org lain tp kalau sampai tak bertegur dan tarik muka tu x yah lah nak tunjuk depan muka aq nih....benci lah(gaya gebang!)
papehal semoga masalah ni reda lah..
ape cadangan korang untuk selesaikan masalah nih....?????


Share/Bookmark

8 comments:

hAziRaH yUs0f@kak yaa said...

..maybe orang tue segan kot..
..pr0blem dy ape la sangat nak dishare...
..biasenya pr0blem kcik2 la nie...
..juz terase hati je..
..try ar tnye dy slowly...
..cm ne p0yo orang tue p0n, dy mesti ckp gk nanti...
hope s0...(6_6)v

hAziRaH yUs0f@kak yaa said...

..maybe orang tue malu kot..
..pr0blem dy ape la sangat nak dishare...
..try ar tnye dy slowly...
..cm ne p0yo orang tue p0n, dy mesti ckp gk nanti...
hope s0...(6_6)v

Muhammad Syafiqqullah said...

zira ni bukan masalah orang tua...
kalau prob orang tua mmg biasenyer x berani nak masuk campor...
ni just masalah budak2 seblik je lah...
ntah ape prob tber2 dia nak "naik".
just biarkan jerk..kalau di layan nant melarat..

hAziRaH yUs0f@kak yaa said...

..ape gune kawan kalau biar kan je kan...expl0re ar slow2...
..mesti berez gk nati...
...bukan suruh jadi stalker, tp kite kena gk masu campur...
..c0z, kite dah jadi half of them...

Muhammad Syafiqqullah said...

hmm..maybe nant nak ckap jer terus terang...
kali ni nekad lah..
tp respectful ttp ade sbb dia da 3 tahun lg tua dr syafiqq..
so perasaan segan mest ade lah..
terima ksih untuk pandangan yang anda berikan...
really appreciate that...

Muhammad Syafiqqullah said...

hmm..maybe nant nak ckap jer terus terang...
kali ni nekad lah..
tp respectful ttp ade sbb dia da 3 tahun lg tua dr syafiqq..
so perasaan segan mest ade lah..
terima ksih untuk pandangan yang anda berikan...
really appreciate that...

Muhammad Syafiqqullah said...

hmm..maybe nant nak ckap jer terus terang...
kali ni nekad lah..
tp respectful ttp ade sbb dia da 3 tahun lg tua dr syafiqq..
so perasaan segan mest ade lah..
terima ksih untuk pandangan yang anda berikan...
really appreciate that...

Muhammad Syafiqqullah said...

hmm..maybe nant nak ckap jer terus terang...
kali ni nekad lah..
tp respectful ttp ade sbb dia da 3 tahun lg tua dr syafiqq..
so perasaan segan mest ade lah..
terima ksih untuk pandangan yang anda berikan...
really appreciate that...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...