------------------------ ------------- Bergerak Bersama Angin: ~~~~~Bermadah Pula~~~~~
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, October 29, 2010

~~~~~Bermadah Pula~~~~~

Alhamdulillah..
selepas solat jumaat td syafiqq berpeluang menaip sepatah dua kata kat sini..hehe..dah pandai berblogging seyh dia nih..(ayat x boleh blah)..
hmm...maybe hari nih agak busy..ye lah kan..peperiksaan dah bermula..hari Isnin yang lepas sudah lepas 2 paper..bermakna ade dlam 4 paper lg yang kene hadap...
selasa ni plak ade kertas CALCULUS..huh!agak sakit la jugak na menjawab...
maybe perancangan hari nih membuat latuhan dr chapter 1 sampai chapter 4 kot..nama pon Math kene lah wat latihan x kan na membaca lak...dan semua kengkawan ku selamat mengulang kaji pelajaran anda tak kira lepas  ni paper ape yang kene hadap yerk!!
dan terakhir sekali syafiqq nak berkongsi satu ayat nih..(keluar dr kotak fikiran nih)
"Sebagai remaja yang meningkat umurnya kita kene lah mencuba sesuatu yang lebih advance"
advance mcm mana tu ek agaknyer...ye lah tak pernah pon terfikir na wat benda yang bukan2 kat dlam hidup nih(gebang)..
tp mest korang pelik kan sbb sejak lahir hingga sekarang syafiqq tak pernah menjejakkan kaki ke pawagam(cinema)..
sbb ape?
ntahlah...masa selepas UPSR dlu ade mintak kebenaran untuk pergi bersama kawan tapi orang tua melarang..
sbb  ape tak tau lah plak...
tp bila dgr pengalaman diowang pernah pergi ke pawagam tu(sebelum kahwin)...
tp tu sekali je lah..diorang ckp x der ape2 yg best pon kat ctu..membazir adalah...
mungkin sbb tu lah syafiqq x pernah sampai ke pawagam sampai sekarang..
walaupon ade yang nak mengajak dan payong(support) tp jawapannyer mesti
  TENGOKLAH atau pon NO ....
cuba korang yang pernah jejak ke situ cerita ape yang best sgt kat pawagam tu..
x kira lah pergi sorang ke berdua ataupon dgn family..
syafiqq na tahu....
tp kalau alasan x kuat kene BOOOO lah...
hahahaha...=D



  ............Quotes from me.......
"Whoever stands by a just cause cannot possibly be called a terrorist." 
-Yasser Arafat-
ini adalah satu ucapan yang membangkitkan semangat ku sebagai ISLAM...
dalam hidop ni berbgaia masalah yang menimpa..kene bersabar dan jangan cepat bertindak melakukan sesuatu yang BODOH...
kalau kita disabitkan bersalah sekalipon jangan anggap kita ini sebagai penjenayah...
sbb blom tentu kita betol2 bersalah(agak macam betol)...


Share/Bookmark

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...