------------------------ ------------- Bergerak Bersama Angin: >>>Pertama Untuk Ku
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, October 28, 2010

>>>Pertama Untuk Ku

sape ni ek?

Firstly syafiqq mahu ucap syukur ke hadrat Illahi kerana akhirnya hati ni terbuka juga untuk membuat blog baru setelah blog yang sebelum ini cuma di hasilkan kerana terpaksa dan bukan kerelaan hati. Kalau blog sebelum ini iaitu CALCULUS yang dibuat atas dasar arahan lecturer Math ku...huh!..agak malas jugak lah masa tu sbb tak terpikir pon nak buat blog sendiri..yang tau masa ngadap laptop ni cuma (SURFING,GAME,NOTE,WORK)..masa surfing pon cuma ngadap harian metro,facebook,dan lain2.....


owh yer...
sape yang kat atas tu ek?
that's me!!!
let me tell you something about me....
Syafiqq dilahirkan di Muar dan menetap di Batu Pahat bersama2 family....
Aku merupakan anak sulung dr 5 adik beradik dan semua adik-adik ku adalah perempuan.
owh....I'm a HERO..hahaha..
rasanya itu je kot description about me..and i will story again my whole life(not much) later....


Share/Bookmark

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...