------------------------ ------------- Bergerak Bersama Angin: :: Genap 2 Dekad
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, July 8, 2011

:: Genap 2 Dekad

Bismillah


syukur syafiqq ini kerana,
masih lagi dapat menghirup udara yang segar , 
masih lagi dapat melihat panorama di dunia ini walaupun kadangkala ianya memberikan sedikit calar pada hati,
masih lagi dapat mendengar walaupun kadang kala ianya mendatankan amarah,
masih lagi dapat bergerak walaupun tidak selancar angin yang meniup,
masih lagi mempunyai akal yang waras untuk membezakan dan memilih,
masih ada yang menyayangi dan berpeluang untuk menyayangi,
masih mempunyai keluarga yang sentiasa berada di hati,
masih mempunyai sahabat perjuangan yang berjanji sampai mati,
masih mempunyai agama yang dijunjung tinggi,

dan kesekian masih mempunyai nyawa yang dianugerahkan yang tidak dapat dinilaikan.

9 Julai 1991 tarikh lahir syafiqq...

9 Julai 2011 genap syafiqq berumur 20 tahun....hari bersejarah untuk Malaysia(hehe)...

semoga hari-hari yang mendatang akan menjadi lebih baik daripada hari ini...thanks syafiqq ucapkan pada kesemua rakan-rakan syafiqq yang give a wish to me....even though some of them doesn't know today is the day but for me its OK...

Tak lama lagi pula ialah ulang tahun kelahiran ayah syafiqq...Khairul Salleh bin Md Khalid...jika sebelum nih syafiqq ada kat rumah even tak celebrate pon birthday tuh , tapi rasa senang dia ada depan mata...cuma kali nih syafiqq jauh sikit...hanya call sahaja yang membantu...ramai nya lahir bulan Julai kan kan?

Dan hari nih juga syafiqq menerima pengajaran bahawa harta dan kekayaan mampu memutuskan silaturrahim antara adik beradik
Keakraban seorang abang dan adik juga boleh terpisah hanya disebabkan anasir luar yang meracuni...
10 lawan 1 memang sukar nak menang tapi boleh menang sekiranya ade ilmu.
Harta pusaka yang digadaikan tidak akan memberi pulangan malah menempah tempat di neraka...Nauzubillah...

Last sekali rasa terharu+suka+gembira sebab ada seorang rakan syafiqq yang syafiqq baru saja kenal tak sampai 5 tahun dan dia adalah orang pertama dikalangan rakan selepas family yang wish birthday kat syafiqq...siap ada kek lagi...terima kasih Hazirah kerana buat semua nih...huhu...bawah nih gambar kek yang dia buat tuh...haha..ni lah kek dalam gambar yang memang takde dalam realiti...=P

:: nampak sedap kan KEK nih kak yaa? ::

petihati::doakan Malaysia dalam keadaan yang baik-baik sahaja sempena perhimpunan menuntut keadilan nih...


Share/Bookmark

6 comments:

AmieRuL ShaFiQ:-) said...

Bro Happy Birthday Lha....
=)
Semoga panjang umur untuk dimandikan Wing!~~

Muhammad Syafiqqullah said...

terima kasih pelik...

haha...dapat plak kan nak mandi wing...

hAziRaH yUs0f@kak yaa said...

alamak... nyebok je la nama org tue... tak memasal tumpang glamour... huhuhu...
terharu kot... >.<
'Selamat Berusia 2 dekad'
n___n

zira dah faham sikit kot pasal semalam... about ur family...
mesti ada hikmah untuk semua tue...

btw, TAKDIR by hilal asyraf dah ada dekat popular BPmall oke!~ hihihi...

Muhammad Syafiqqullah said...

haha...tumpang glamor sekejap...GLAMOR ke?

tu laa kan...taak sangka sama-sama adik beradik pon nak bersengketa..

owh really...?tak sabar2 nak membeli...huhu...

abby zailan said...

heppy besday derkss :D !!!
dang dang dum bunyi mercun hahahhaa

Muhammad Syafiqqullah said...

terima kasih kak abby~~

napa bunyi mercun?
awal lagi lah nak dengar semua tuh...huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...