------------------------ ------------- Bergerak Bersama Angin: :: Kesekian Kalinyer
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, November 11, 2010

:: Kesekian Kalinyer

Salam Sejahtera semua...

Alhamdulillah petang td aq baru sahaja selesai menduduki peperiksaan untuk kertas yang terakhir
semester ni..
hmm..perasaan aku adelah seronok dan gubra sedikit...ye lah seronok sbb exam da abes ''\(^_^)/''....
tp perasaan gementar sbb ye lah kalau  exam da abes yang paling di tunggu-tunggu ialah result..arghh mcm nak panjangkan jer masa sebelom result keluar...takut nyeerrr na tgk nant...sekarang ni aku bertawakal sahaja..ape yang keluar tu lah kemampuan aku...na buat mcm mana...aq ni bukannyer terror sgt....lainlah lahir2 otak genius...huhu...
td baru lepas kemas2 bilik ngan rummate...oh! tidak sangka bilik aq mmg "bersih" giler..(ayat x boleh blah)
penat aq menyental tingkap dan memberus meja menanggalkan habuk2 yang melekat...sekarang ni pon tangan masih kebas2 lagi...penat tol rasanyer...da la mula2 kemas sorang..naseb baeik lepas maghrib td sorang lg pulang..dapat lah sambung ckit2...
hmm jumaat esok bapak aq na amek jam 5ptg kata nyer...maybe dia kerja separuh hari kot esk...kalau ikut plan sebenar hari sabtu tp ntah ape masalah problem yg menyebabkan dia nak amek esok ..x pe lah janji BALIK!!!!
x sabar rasanyer na tiba di rumah....rakan2 yang masih berada di kampus anda bila na pulang??haha...
banyak sungguh program yg menanti di rumah tu....mesti seronok~~~


owh yer bila teringat tarikh ni teringat pulak kat satu game...COD:Black Ops.....hoho..hari ni hari pertama pelancaran game nih...x sabar na tgu crack nyer keluar...biasa 3 jam selepas launch da keluar kat website tertentu untuk game2 macam gni....hmm sebelom ni pernah amek masa sampai 4 hari untuk download game STARCRAFT 2  x kan kali ni na buat juga perkara sama..OH NO!!~..
takper tgu je lah sape2 yg da download nant baru mintak..haha.setel...

.oh yer x lama lagi seluruh umat Islam akan menyambut Raya Aidiladha..di sini nak ucapkan Selamat Hari Raya kepada anda semua..berapa ekor la agaknyer lembu yang dikorbankan untuk tahun ni kat tempat aku...maseh dlam perasaan penuh tanda tanyer...huhu...x sabar na lapah daging lembu tuh...hehehe

sampai sini je lah kot soh seh aq untuk post kali ni..agak ade masa nant kita bertemu lagi yer....BABAIIIII..


Share/Bookmark

4 comments:

hanafijaafar said...

aku tgh men black ops skrg, bru arini sampai game tu. campaign tak bes sgt la, tapi multiplayer yg bes...

pape pun, game gaya treyarch takde beza sgt pun dgn dulu2 punya...


(^_^) keep up the good work... aku jalan2 cari benda nak baca..

Muhammad Syafiqqullah said...

oh terima kasih hanafi...
tp yg aq tau la kan COD kali ni x der watak2 mcm dlu lg dan gaya permainan pon x mcm dlu lg sbb bukan Infinity Ward yg buat...tp apa2 pon kene cari dlu game tu baru leh bg pendapat yg sebenar...(^_^)huhu..

NARDtheNERD said...

haha.
dah buat dah pun u nak takut result nape?.
'macam u dah mati baru nak takut mati'
:P

Muhammad Syafiqqullah said...

haha..ye lah dah buat mesti takot ngan result nyer...x tahu lg mood penanda mcm mana nant....mati x leh samakan dgn situasi mcm gni...amat berbeza...=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...