------------------------ ------------- Bergerak Bersama Angin: :: 1 Ogos 1 Ramadhan
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, August 1, 2011

:: 1 Ogos 1 Ramadhan

bismillah

alhamdulillah 2 hari yang lepas syafiqq baru sahaja pulang dari Perlis sebab ada lawatan ke Headquarters HPA dan juga kilang pembungkusan produk di sana..rasa penat juga sebab berada di dalam bas sehari semalam...bengkok tulang nih...sekarang da rasa macam mana perasaan orang-orang yang terpaksa drive atau duduk dalam kenderaan bila nak balik kampung dari Johor ke Perlis atau sebaliknya....fuh memang terasa sampai sekarang...nanti syafiqq post berkenaan bende nih heh!~...n__n

alhamdulillah sekali lagi kerana hari nih bermulanya Ramadhan....iaitu bulan yang dinantikan kedatangannya dari seluruh umat Islam di pelusuk bumi nih...rasa sedih juga sebab tak dapat nak menyabut hari pertama nih dengan family even bukan kali pertama...sebab masa syafiqq semester ke-2 dulu pon menyambut dekat segamat jugak...tapi masih lagi berpuasa kan..itu yang penting...

cuma kali nih syafiqq nak buat perkara baru iaitu nak call sebelum berbuka dan "di call" semasa hendak bersahur...so itu jek caranya nak merasa sama-sama sahur dan berbuka bersama family...just sama waktu sajer pon sudah memadai...=D

ok taknak taip banyak2 nanti jari berpeluh dan badan menjadi kering dengan air...OkBai

:: ada gaya macam di Oversea kan? ::


PetiHati :: Tak salah kan kalau kita berjalan-jalan just nak tengok juadah berbuka di bazar tapi tidak membazir. =____="


Share/Bookmark

6 comments:

huhuhahayantie said...

menyabut satuuuuu...selamat hari rayee

Muhammad Syafiqqullah said...

"menyabut?"haha...

selamat hari raya tunggu satu september...haha

AmieRuL ShaFiQ:-) said...

anak perantauan knn~

Muhammad Syafiqqullah said...

ye lah perantauan ape...

Batu Pahat-Segamat

abby zailan said...

slmt berpuase bob :)
jom kite dating kat masjid je bln pose ni ;)

Muhammad Syafiqqullah said...

terima kasih kak..
bob pon nak ucap selamat berpuasa jugak..
jom2...kita dating di masjid...haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...