------------------------ ------------- Bergerak Bersama Angin: :: Nak Tangguh Raya Boleh?
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, August 21, 2011

:: Nak Tangguh Raya Boleh?



Nak Tangguh Raya Boleh?


:: Y   U  Always give me stress?! ::

Tak memasal kan tiba-tiba nak bangkitkan benda macam nih....marah orang yang bersemangat nak raya tahun nih..tapi syafiqq rasa macam takdak feeling la plak nak menyambut raya nih..sebab mungkin dah seronok berpuasa..hehe...tapi itu rasanya perkara harus dinyatakan untuk cover tutup lingkup sifat-sifat yang orang tak suka...
yang sebenar benarnya kalau boleh nak tangguh raya nih sebab minggu sebelum raya adalah minggu yang heavy damage brain disaster...so kalau ditangguhkan raya maknanya masa untuk sebelum raya adalah panjang dan bila masa sebelum raya menjadi panjang tiadalah nak fikir pasal ketumpatan jadual periksa...=___=

tapi yang pasti rasa best bila raya ditangguhkan Final Exam terasa jauh lagi..OH!~
rasanya sempat kot untuk menelaah pelajaran yang masih belum cover-up lagi..then takde lah rasa terkejar-kejar nak ngadap test-test yang di hold sebentar sementara bagi laluan kepada RAYA....


tapi itu semua takkan berlaku sebab Ramadhan hanya sebulan...cuma amalan je berterusan...then Syawal pon menjelang..ramai orang akan gembira sakan...tapi bukan macam syafiqq yang harus kemas-kemas meja di rumah and then tarah semua buku atas tuh..MOOD STUDY(itupun kalau datanglah.)

yang pasti rasa jeles sama adik yang sudah start cuti dari Jumaat lepas...
2 minggu cuti dia kalau bilik abang dia nih tak kemaskan tak taulah kan..takde kene mengena sebenarnya....

rasa feeling untuk bercuti awal tuh ada tapi bila fikirkan isi kandung cuti tuh dah macam tak cuti rasa macam tak nak ngadap cuti tuh!~

ape-ape pon SELAMAT BERJAYA untuk rakan-rakan seperjuangan dalam misi membebaskan belenggu diri dari kesibukan minggu sebelum raya...selain itu berSEDIAlah untuk menghadap minggu-minggu terakhir sebelum start nyer FINAL EXAM...GUD LUCK sekali lagi...

Dah Habis.

:: Raya + Final ::


PetiHati:: Nak pergi kelas pun berat nih tambah-tambah lagi dengan pepatah "UiTM kata pergi,RUMAH kata mari"




Share/Bookmark

6 comments:

abby zailan said...

ala sementara masih lagi blh menikmati raye ni..baik kite bersyukur hahahaha :p

AmieRuL ShaFiQ:-) said...

knnn~
xpe2,..dugaan sume nieeee~
=)

Muhammad Syafiqqullah said...

abby: tu lah tapi kan kan kan sayang nya nak tinggalkan ramadhan....T___T

Muhammad Syafiqqullah said...

amirul : betul tuh..aku anggap dugaan je smua nih...
kalau takde test pon bosan gak..haha

hAziRaH yUs0f@kak yaa said...

tahniah kepada semua yg akan menghadapi exam @ test @ quiz lepas raya nanti...
lagi2 budak2 darjah 6 yg akan amik UPSR... tahniah sekali lagi... kih3....
FIGHTING!!!!!
n____n
peace... jgn tension2 ye syafiqq-san!!!

Muhammad Syafiqqullah said...

terima kasih zira..:D

bercakap mcm dia amek UPSR kan?

BTW selamat kembali ke Universitas semula nanti naik raya...kan kan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...