------------------------ ------------- Bergerak Bersama Angin: :: Lagu Ini Best
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, September 7, 2011

:: Lagu Ini Best

bismillah


this time syafiqq nak kongsikan lirik lagu yang baru didengar dengan korang...:P


LIRIK LAGU : Aku Suka Dia (Ainan Tasneem)






Aku lihat dia di sana
Aku ingin mendekatinya
Aku cuba mengampirinya
Lalu aku menyapa dia

Dia pun membuka bicara
Dan aku mulai mengenalnya
Kita mulai bermain mata
Mula timbul rasa bahagia

C/O :
Bila dia, mendekati diriku,
Hatiku rasa sesuatu
Bila dia, senyum pada diriku
Hatiku rasa tak menentu

Kekadang hati ku bertanya
Adakah dia dah berpunya
Kerana diriku berasa
Aku jatuh hati padanya

Aku ingin memilikinya
Aku ingin menjaga dia
Aku ingin mencinta dia
Aku ingin hidup dengannya

C/O :
Bila dia, mendekati diriku,
Hatiku rasa sesuatu
Bila dia, senyum pada diriku
Hatiku rasa tak menentu

Mungkinkah aku, kan berjumpa dengannya
Untuk meluahkan rasa
Mungkinkah aku, kan berdiam diri saja
Menunggu cinta darinya

Bridge :
Ku terima satu nota..darimu..
Yang tertulis 'Aku suka kamu'

C/O :
Bila dia, mendekati diriku,
Hatiku rasa sesuatu
Bila dia, senyum pada diriku
Hatiku rasa tak menentu


Akhirnya kini, ku kan mampu ceria
Diriku sangat gembira
Akhirnya kini, aku mulai bahagia,
Menerima cinta darinya..

Aku suka dia..



:: ini penyanyi nya ::
owh yer lagu nih adalah original dari dia tau..kalau bukak youtube ada video Tutorial Shawl lagu Aku Suka Dia..hehe..siap bermain gitar lagi...memang sangat berbagai dia punya bakat...UNTUNGLAH~~~


Lagu nih sangat best didengar time nak tidur...hehe
pastu kan lagu nih ada maksud tersendiri untuk syafiqq..owh Gedis nyer!~


PetiHati:: Adakah syafiqq berpeluang merasa nikmat yang indah ini di suatu masa ? Ya Tuhan berkatilah perjalanan hidupku...


Share/Bookmark

6 comments:

AmieRuL ShaFiQ:-) said...

minat juga selepas najwa

Muhammad Syafiqqullah said...

haha...dah minat jugak dgn najwa latiff yer kau...

abby zailan said...

xbest xbest hahahaha :p

hAziRaH yUs0f@kak yaa said...

wahhh.. lagu best nie...
nak like jugak la...
[LIKE] n___n

Muhammad Syafiqqullah said...

abby: alah abby tak suka takpelah...ada ku kisah...:P

Muhammad Syafiqqullah said...

hazirah:: haha..sila [LIKE] yer...
best kan lagu dia...sempoi gitu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...