------------------------ ------------- Bergerak Bersama Angin: :: Penentu Arah Tuju
BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, September 17, 2011

:: Penentu Arah Tuju

gambar nih sangat Epic





bismillah

Kesekian kalinyer setiap yang berlaku mesti ada penghujungnya dan sebelum berlaku penamat kepada sesuatu perkara pasti berlaku secebis pengalaman pahit ataupun ujian.Sama juga dengan perkara-perkara yang kita alami dalam kehidupan seharian kita. Pasti sentiasa berlaku kesusahan sebelum menerima sesuatu yang bakal membuatkan senyuman kita meleret.Ujian yang dihadapi akan dijadikan pengalaman hidup yang sangat bermakna dalam hayat kita.

OK pendahuluan kat atas tuh sangat skema dan I don't like it..haks!~

Dah masuk bulan September neh...
Dah masuk penghujung semester neh...
Dah berakhir study week neh...
Dah nak habis raya neh...
Dah bermula Final Exam Week neh...

yang kat atas tu semua dah

Belum ulangkaji untuk Final Exam neh..

yang Belum walaupun cuma satu tapi dah macam Satu Malaysia(troll face) ianya berkait kepada segala benda...mana taknya effect dia sangat berkesan untuk menyudahkan segalanya...menyudahkan segalanya bermaksud FAIL!..haha...ada orang cakap bila sekali fail itu bermaksud harus usaha lagi untuk mendapat yang lebih baik dan juga sebagai langkah pengenalan untuk sesuatu perkara...tapi pada syafiqq itu betol jugak...tapi yang sebenarnya FAIL itu disebabkan perkataan BELUM tadi...
antara perkataan yang sering dengar dan agak berbahahaya ialah KEJAP...ini pon bahaya gak...dah macam perkataan BELUM tadi effectnya...ramai yang tak suka tapi inilah yang selalu dilakukan...tak tau kenapa...

Sempena minggu final exam neh(dah macam raya plak) syafiqq nak minta maaf pada rakan-rakan semua kalau ada yang pernah tersinggung atau terasa annoying dalam hati tuh dengan syafiqq...saya insan yang lemah dan juga sering melakukan kesilapan...owh yer terima kasih juga untuk semua rakan-rakan yang memberi dorongan dan sokongan dalam menempuh semester nih...GUDLUCK juga kepada semua rakan-rakan yang akan menempuh Final Exam nanti...

Owh ye! jadual untuk ulangkaji dah pon siap...cuma sekarang harap dapat TAAT,SETIA,JUJUR pada jadual tersebut...doakan hamba ALLAH nih berjaya mengharungi minggu-minggu sakit dia...Aminn...

Last sekali untuk syafiqq nyer SUMBER INSPIRASI...thanks to you...hehe..=P





PetiHati:: Kadang-kadang kita harus menerima tapi janganlah sampai terleka.Pengalaman pertama bakal merubah segalanya.Jika baik insyaAllah baiklah hasilnya.


Share/Bookmark

4 comments:

hAziRaH yUs0f@kak yaa said...

ir0n man!!~
all the best for ur final exam....
u can do it!!!~
hehe...
put ur trust in Allah... n___n

huhuhahayantie said...

wahhhh...da ade si jantung hatiiiii,,,untunglaaaa

Muhammad Syafiqqullah said...

hazirah:: thanks again again and again..
for always support me...n__n

insyaAllah.

Muhammad Syafiqqullah said...

yanti:: cett...ramai yang ada jantung ngan hati...haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...